•  CURS 2021/22

  Matrícula oberta 

  Telf 972 67 70 28 o per email a   info@e-cambridgeschool.com


 • 30 YEARS ANNIVERSARY

  GRÀCIES PELS 30 ANYS AL VOSTRE COSTAT!!!

   

  Clicar a més informació!!!
 • INTENSIUS JULIOL

  Com cada any farem els intensius d’estiu.

  PET i ADVANCED     9:00 a 11:00 H

  KET I FIRST      11:00 a 13:00 H

  KET, PET i FIRST  Del 28 de juny al 23 de juliol    Examen de la Universitat de Cambridge el 24 de juliol  (Optatiu)

  ADVANCED   Del 2 de juliol al 29 de juliol    Examen de la Universitat de Cambridge 30 de juliol (Optatiu)

  Son cursos de quatre setmanes de durada de dos hores cada dia durant el mes de juliol, aquest estiu l’escola només estarà oberta pel matí.

  L’objectiu d’aquests cursos és divers; preparar-se per fer l’examen de la Universitat de Cambridge a finals de juliol(optatiu), agafar nivell pel curs següent, avançar pràcticament un curs d’hivern, ja que a part de les dues hores diàries també hi ha deures cada dia, l’estiu és un bon moment per poder dedicar a l’estudi de l’anglès perquè no hi ha col·legi.

  Com podeu veure a l’anunci començarem pel nivell Ket (a partir més o menys de 6è de primària depenent del nivell del nen) fins a nivell Advanced.

  Clicar a més informació.

  En cas de tenir algun dubte estem a la vostra disposició.

  Salutacions,

  Elisa

 • ESTIU 2020 I CURS 2020/2021

   Apreciats pares i alumnes, 

  Primer de tot donar-vos les gràcies a tots/es, tant als/a les que heu pogut continuar amb les classes com als/a les que no heu pogut fer-ho per causes diverses, per confiar amb nosaltres i estar sempre al nostre costat. També volem donar les gràcies a les nostres professores i a l’equip administratiu per tot l’esforç realitzat. 

   

  Com podeu observar, des del confinament fins ara hem anat millorant la manera de fer les classes amb els grups fins aconseguir fer-les part mitjançant vídeos i part per videotrucada. D’aquesta manera, el contacte i el seguiment del curs amb l’alumne/a és més eficient i divertit.

   

  Aprofitem també l’ocasió per informar-vos que, en espera de noves instruccions per part del Govern per obrir l’escola en les condicions adequades per acollir a tot el nostre alumnat de forma presencial, continuarem realitzant les classes online com fins ara. Així mateix, dir-vos que Cambridge encara no s’ha pronunciat pel que fa a les dates del exàmens. Per tant, és important que continueu practicant per no perdre el nivell tant si l’examen es fa al juny com al juliol.

   

  Pel que fa als cursets d’estiu, aquest mes de juliol, com cada any,  pels alumnes que vulguin posar-se a nivell pel curs vinent o per aquells que vulguin pujar de nivell, oferim els intensius que adjuntem en aquest correu. En un principi, els alumnes tindran l’opció d’examinar-se a finals de juliol. La novetat d’aquest juliol serà que hi haurà classes de matins pels nivells més alts i de tardes pels més petits. També hi haurà classes particulars al juliol i fins el 14 d’agost. Per reservar el curset d’estiu no es paga matrícula, només s’abonaran 25 euros a compte del total del curset.

   

  És important assenyalar que a causa de la situació actual els grups seran molt reduïts, caldrà doncs reservar la plaça com més aviat millor tant pel curset d’estiu com per la plaça pel curs 2020-2021, que tindrà lloc durant aquest mes de maig. Només cal que ens envieu un correu diguent que voleu reservar la plaça!.

   

  *Per les reserves de l’estiu i també pel curs 2020/21 és necessari confirmar el correu electrònic mitjançant el qual l’escola sempre es pot posar en contacte amb el/la alumne/a i el número de compte bancari per fer efectius tots els pagaments (no es podrà pagar en efectiu per raons de seguretat), això será en cas de que encara no tinguem tota aquesta informació. Un cop feta la reserva, pel curs 2020/21,  us enviarem l’horari previst i, si hi esteu d’acord, procedirem al cobrament de la matrícula. 

   

  Us seguirem informant tan punt tinguem més novetats. Moltes gràcies a tots/es per fer possible que el projecte Cambridge School segueixi endavant després de 28 anys malgrat el Coronavirus.

   Elisa

  CLICAR A MÉS INFORMACIO!!

   
 • VIATGE A CORK AGOST 2019

  Fotografíes del viatge a :

  http://bit.ly/Cork19


 • EXÀMENS UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE JUNY 2019

  Ja tenim els resultats de tots els exàmens de Cambridge; Ket, First i Advanced 100% d'aprovats.

  Espectacular!!!

  Moltes felicitats a tots als nostres alumnes i professorat.

  Clikar a més informació

  Elisa LLinares
 • VIATGE AGOST 2019 A CORK  (IRLANDA)

  Reunió presentació viatge a Cork (Irlanda)

  Clicar a més informació.


 • VIATGE AGOST 2018 A BOURNEMOUTH (ANGLATERRA)

  Fotos i videos del viatge a :  https://goo.gl/UfnHq2 • CURSOS A DUBLÍN PER ADULTS

  A causa de la demanda per part dels nostres alumnes per a fer cursos a Irlanda, hem organitzat estades a Dublín per setmanes a partir de 18 anys.
   
  Descripció de l'estada a més informació. • 2N VIATGE A IRLANDA AGOST 2017

  Degut a l'èxit del viatge a Irlanda que va tenir lloc l'agost passat per commemorar el 25 è Aniversari de l' escola, aquest proper estiu 2017 el tornarem a fer.

  Descripció del viatge a més informació.
 • VIATGE ESTIU IRLANDA 2016

  1er Viatge 25è aniversari a Irlanda.

  4 hores de classe pel matí i cada tarda una excursió: Parc Aquàtic, Karting, Bowling, Aviva Stadium, Phoenix Park, Disco, Barbacoa, Kilminham Presó, etc.

  Amb familia.

  Degut a l'èxit d'aquest viatge, ja estem preparant més viatges per l'estiu vinent.

  Fotografies del viatge a més informació.

  Us anirem informant !!!
 •  25È ANIVERSARI

   Aquest any l’ escola celebra el 25 è aniversari. El primer aconteixement per celebrar-ho va ser l’organització d’un viatge a Irlanda i us hem d’agrair el vostre suport ja que el viatge ha estat possible.
  Moltes gràcies a tots !!!.
  El següent aconteixement serà el fet de ser la primera i única acadèmia a Figueres de fer els exàmens de la Universitat de Cambridge a les nostres instal.lacions, donant confiança i comoditat als nostres alumnes, per tant, farem exàmens al juny, intensius de juliol, matins i tardes, per examinar-se a final d’aquest mes i moltes més convocatòries durant l’any que ja us anirem informant.
  Gràcies per estar al nostre costat durant tants anys !!!
  Elisa Llinares

 • NOUS PROPÒSITS PEL 25È ANIVERSARI EL 2016

  Tots els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge tindran lloc a l' escola. Hi haurà més convocatòries i a un preu més econòmic.

  Estada de dues setmanes el mes d' agost a Irlanda organitzada per l' escola a un dels millors col.legis (Saint Louis) amb els nostres monitors.


 • FIRST (FCE) I ADVANCED (CAE)

   Com ja us vam informar a la reunió de l'any passat, es necessitava tenir el nivell First (B2) per tal d'acabar la universitat, tot i així, nosaltres sempre hem defensat que és important que els alumnes ja hagin assolit aquest nivell el primer any d'universitat ja que cal l'Advanced (CAE) per fer màsters i postgraus. Però, a partir d'ara, la nova notícia és que serà necessari el CAE per fer els erasmus que es realitzen en periode universitari. 

   

 • PELS PETITS A PARTIR DE 7 ANYS

  L'escola organitza, el mes de Juny, exàmens per nivells (són exàmens voluntaris , a part dels que fan periòdicament els nens per les notes de febrer i juny): Step 1, Step 2 i Step 3 que consten d'una part oral, dos nens per professor, escrita i comprensió oral.

  Aquest exàmens són una preparació pels exàmens més importants i reconeguts de la Universitat de Cambridge (KET, PET, FCE i CAE) i , al mateix temps, una motivació. Se'ls hi otorga un diploma amb la nota obtinguda i així sabem si han assolit el nivell exigit en el Marc Comú Europeu de Referència. El seu preu és molt econòmic.


 •  LLIBRES DE LECTURA

  L' escola disposa de llibres de lectura amb CD per a totes les edats i nivells a preus molt assequibles.


 • ACTA REUNIÓ INFORMATIVA CELEBRADA EL DIA 17 D' ABRIL 2013

  FIRST CERTIFICATE DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE nivell imprescindible per a l'obtenció del títol Universitari a partir del curs vinent!!
 • CAMBRIDGE SCHOOL FA 20 ANYS

  Cambridge School és l'acadèmia d'aprenentatge d'anglès per excel.lència a la ciutat de Figueres. Són els pioners en l'ensenyament d'aquesta llengua a nens i nenes a partir de 3 anys.
 • ELISA LLINARES BOSCH

  Noticia: avui en dia una persona sense anglès no té oportunitats.
Apreciats Pares,

M'agradaria explicar-vos d'una manera molt planera, si és possible, els canvis que s'estant produint en el món de l'ensenyament i com això afecta l'anglès.
En primer llòc, l'anglès és ja l'assignatura més important per a tots els estudis pels vostres fills i també en el món laboral i professional.
Trïin els estudis que trïin; carrera universitària, mòduls etc. l'anglès és present a tots ells. Fins i tot, s'està pensant amb l'obligatorietat de l'obtenció d'un títol oficial pel professorat i alumnat a nivell de primaria o secundària.

Els alumnes que cursin mòduls o estudis professionals, el nivell B1 (PET de la universitat de cambridge) serà necessari. Els alumnes que cursin estudis superiors per començar s'els hi demanarà del B1 (PET), us adjunto fotocòpia del marc Europeu, durant la carrera i degut a que moltes o totes les assignatures, depenent de la carrera, seran en anglès cal assolir el nivell FCE ( la majoria dels nostres alumnes assoleixen aquest nivell a batxillerat) i us aconsello acabar la carrera amb el CAE, ja que per fer post-graus o màsters es demanarà el Proficiency, el més alt de la Universitat de Cambridge.Si no intentem assolir el nivell FCE abans de començar la carrera és molt difícil, per no dir impossible, assolir el Proficiency en acabar- la . Tot això dependrà de cada universitat però és molt important estar preparats. Us adjunto la convalidació a la Universitat de Girona.

També és important tenir en compte l'EOI (Escola Oficil d'Idiomes) ja que és un estament oficial espanyol. Per tant, per l'obtenció de llocs de treball oficials, funcionariat, magisteri per exemple cal tenir aquests diplomes . L'EOI només és valida a Espanya i té dos nivells el 3r (nivell PET) i el 5è
(nivell FIRST), per tant és aconsallable, ja que no sabem què faran els nostres fills, treure's aquests títols alhora que fem els del Cambridge.

També m'agradaria informar-vos que el motiu pel qual fem els exàmens de la Universitat de Cambridge pels petits és principalment per motivar-los i preparar-los pels exàmens superiors. Està demostrat que si fan aquests exàmens aproven amb més facilitat els altres.
Després de 25 anys donant classes i preparant als alumnes pels exàmens oficials, m'agradaria dirvos que cada vegada tinc més clar que l'anglès, suposo que com qualsevol altre llengua, cal començar-lo de ben petits, posant-hi molta constància i paciència, ja que en definitiva les hores
invertides durant tants anys, no són tantes i penso que fem una molt bona feina aconseguint que els nostres alumnes arribin a nivells FCE i CAE abans de marxar de Figueres per cursar estudis superiors o altres modalitats.
Us recordo que l'estiu és un bon periode per millorar i avançar amb l'anglès i l'escola organitza cursos tot el mes de Juliol.
Us vull donar, també, les gràcies de tot cor per la vostra confiança després de tants anys ja que aquest pròxim mes de Setembre serà el nostre 20è aniversari.

Thank you very much indeed.
Elisa Llinares Bosch