• EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE CONVOCATÒRIA JULIOL

  KET for Schools , FCE for Schools

    Dia examen:      27 de juliol de 2019

  Advanced

    Dia Examen:      24 de juliol de 2019

   MATRICULA OBERTA


 • CURS 2019/20

  MATRíCULA OBERTA • MAX CAMPS

  Campaments d'estiu a Catalunya per als més petits.


 • ANY ESCOLAR

  Curs escolar a l'estranger.


 • EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE A LA NOSTRA ESCOLA

    PET for Schools , FCE for Schools i Advanced (CAE)

    Dia examen:      22 de juny de 2019

   MATRICULA OBERTA


 • VIATGE A CORK AGOST 2019

  Inscripció tancada.

  Moltes gràcies un any més per la vostra confiança.


 • VIATGE AGOST 2019 A CORK  (IRLANDA)

  Reunió presentació viatge a Cork (Irlanda)

  Clicar a més informació.


 • VIATGE AGOST 2018 A BOURNEMOUTH (ANGLATERRA)

  Fotos i videos del viatge a :  https://goo.gl/UfnHq2


 • VIDEOS DE SETMANA SANTA !!!

  Mireu a Facebook o a Instagram !!!


 • FACEBOOK I INSTAGRAM

  Visiteu el nostre Facebook i Instagram per veure fotos i videos de l'escola.


 • ANY ACADÈMIC

  Any o trimestre acadèmic a l'estranger.

  Informació a la secretaria de l'escola.


 • CURSOS A DUBLÍN PER ADULTS

  A causa de la demanda per part dels nostres alumnes per a fer cursos a Irlanda, hem organitzat estades a Dublín per setmanes a partir de 18 anys.
   
  Descripció de l'estada a més informació. • 2N VIATGE A IRLANDA AGOST 2017

  Degut a l'èxit del viatge a Irlanda que va tenir lloc l'agost passat per commemorar el 25 è Aniversari de l' escola, aquest proper estiu 2017 el tornarem a fer.

  Descripció del viatge a més informació.
 • VIATGE ESTIU IRLANDA 2016

  1er Viatge 25è aniversari a Irlanda.

  4 hores de classe pel matí i cada tarda una excursió: Parc Aquàtic, Karting, Bowling, Aviva Stadium, Phoenix Park, Disco, Barbacoa, Kilminham Presó, etc.

  Amb familia.

  Degut a l'èxit d'aquest viatge, ja estem preparant més viatges per l'estiu vinent.

  Fotografies del viatge a més informació.

  Us anirem informant !!!
 •  25È ANIVERSARI

   Aquest any l’ escola celebra el 25 è aniversari. El primer aconteixement per celebrar-ho va ser l’organització d’un viatge a Irlanda i us hem d’agrair el vostre suport ja que el viatge ha estat possible.
  Moltes gràcies a tots !!!.
  El següent aconteixement serà el fet de ser la primera i única acadèmia a Figueres de fer els exàmens de la Universitat de Cambridge a les nostres instal.lacions, donant confiança i comoditat als nostres alumnes, per tant, farem exàmens al juny, intensius de juliol, matins i tardes, per examinar-se a final d’aquest mes i moltes més convocatòries durant l’any que ja us anirem informant.
  Gràcies per estar al nostre costat durant tants anys !!!
  Elisa Llinares

 • NOUS PROPÒSITS PEL 25È ANIVERSARI EL 2016

  Tots els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge tindran lloc a l' escola. Hi haurà més convocatòries i a un preu més econòmic.

  Estada de dues setmanes el mes d' agost a Irlanda organitzada per l' escola a un dels millors col.legis (Saint Louis) amb els nostres monitors.


 • FIRST (FCE) I ADVANCED (CAE)

   Com ja us vam informar a la reunió de l'any passat, es necessitava tenir el nivell First (B2) per tal d'acabar la universitat, tot i així, nosaltres sempre hem defensat que és important que els alumnes ja hagin assolit aquest nivell el primer any d'universitat ja que cal l'Advanced (CAE) per fer màsters i postgraus. Però, a partir d'ara, la nova notícia és que serà necessari el CAE per fer els erasmus que es realitzen en periode universitari. 

   

 • PELS PETITS A PARTIR DE 7 ANYS

  L'escola organitza, el mes de Juny, exàmens per nivells (són exàmens voluntaris , a part dels que fan periòdicament els nens per les notes de febrer i juny): Step 1, Step 2 i Step 3 que consten d'una part oral, dos nens per professor, escrita i comprensió oral.

  Aquest exàmens són una preparació pels exàmens més importants i reconeguts de la Universitat de Cambridge (KET, PET, FCE i CAE) i , al mateix temps, una motivació. Se'ls hi otorga un diploma amb la nota obtinguda i així sabem si han assolit el nivell exigit en el Marc Comú Europeu de Referència. El seu preu és molt econòmic.


 •  LLIBRES DE LECTURA

  L' escola disposa de llibres de lectura amb CD per a totes les edats i nivells a preus molt assequibles.


 • Comença el primer curs universitari on l 'anglès, en concret el Fisrt Certificate de la Universitat de Cambridge, serà imprescindible per aconseguir qualsevol titulació. Ès, doncs, aconsellable assolir aquest nivell abans d'entar a la universitat per acabar-la amb el nivell Advanced ja que amb el nou pla Bolonya la majoria de màsters, postgraus i moltes empreses multinacionals demanan aquest nivell.

  Ès per això que també fem classes els divendres a la tarda i dissabtes el matí per la gent que està estudiant a Girona o Barcelona i no pot venir durant la setmana.

  Aquest curs disposem de moltes novetats per facilitar l'aprenentatge i la preparació d'exàmens oficials des de ben petits per fer d'aquest aprenentatge tot un joc. Ès important començar ben aviat per poder assolir el nivell necesari en el món que ara ens movem.

  Cambridge School ha estat pionera en aquest tipu d'ensenyament a les comarques Gironines i ja fa 23 anys que estem oferint els nostres serveis a la ciutat de Figueres.

  A més a més a causa de l'increment continuat de turistes russos a les nostres comarques, impartirem un curs de rus per adults a on a part d'estudiar l'idioma també explicarem els seus hàbits i gustos per fer de la seva estada al nostre país tot un plaer.


 • ACTA REUNIÓ INFORMATIVA CELEBRADA EL DIA 17 D' ABRIL 2013

  FIRST CERTIFICATE DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE nivell imprescindible per a l'obtenció del títol Universitari a partir del curs vinent!!
 • CAMBRIDGE SCHOOL FA 20 ANYS

  Cambridge School és l'acadèmia d'aprenentatge d'anglès per excel.lència a la ciutat de Figueres. Són els pioners en l'ensenyament d'aquesta llengua a nens i nenes a partir de 3 anys.
 • ELISA LLINARES BOSCH

  Noticia: avui en dia una persona sense anglès no té oportunitats.
Apreciats Pares,

M'agradaria explicar-vos d'una manera molt planera, si és possible, els canvis que s'estant produint en el món de l'ensenyament i com això afecta l'anglès.
En primer llòc, l'anglès és ja l'assignatura més important per a tots els estudis pels vostres fills i també en el món laboral i professional.
Trïin els estudis que trïin; carrera universitària, mòduls etc. l'anglès és present a tots ells. Fins i tot, s'està pensant amb l'obligatorietat de l'obtenció d'un títol oficial pel professorat i alumnat a nivell de primaria o secundària.

Els alumnes que cursin mòduls o estudis professionals, el nivell B1 (PET de la universitat de cambridge) serà necessari. Els alumnes que cursin estudis superiors per començar s'els hi demanarà del B1 (PET), us adjunto fotocòpia del marc Europeu, durant la carrera i degut a que moltes o totes les assignatures, depenent de la carrera, seran en anglès cal assolir el nivell FCE ( la majoria dels nostres alumnes assoleixen aquest nivell a batxillerat) i us aconsello acabar la carrera amb el CAE, ja que per fer post-graus o màsters es demanarà el Proficiency, el més alt de la Universitat de Cambridge.Si no intentem assolir el nivell FCE abans de començar la carrera és molt difícil, per no dir impossible, assolir el Proficiency en acabar- la . Tot això dependrà de cada universitat però és molt important estar preparats. Us adjunto la convalidació a la Universitat de Girona.

També és important tenir en compte l'EOI (Escola Oficil d'Idiomes) ja que és un estament oficial espanyol. Per tant, per l'obtenció de llocs de treball oficials, funcionariat, magisteri per exemple cal tenir aquests diplomes . L'EOI només és valida a Espanya i té dos nivells el 3r (nivell PET) i el 5è
(nivell FIRST), per tant és aconsallable, ja que no sabem què faran els nostres fills, treure's aquests títols alhora que fem els del Cambridge.

També m'agradaria informar-vos que el motiu pel qual fem els exàmens de la Universitat de Cambridge pels petits és principalment per motivar-los i preparar-los pels exàmens superiors. Està demostrat que si fan aquests exàmens aproven amb més facilitat els altres.
Després de 25 anys donant classes i preparant als alumnes pels exàmens oficials, m'agradaria dirvos que cada vegada tinc més clar que l'anglès, suposo que com qualsevol altre llengua, cal començar-lo de ben petits, posant-hi molta constància i paciència, ja que en definitiva les hores
invertides durant tants anys, no són tantes i penso que fem una molt bona feina aconseguint que els nostres alumnes arribin a nivells FCE i CAE abans de marxar de Figueres per cursar estudis superiors o altres modalitats.
Us recordo que l'estiu és un bon periode per millorar i avançar amb l'anglès i l'escola organitza cursos tot el mes de Juliol.
Us vull donar, també, les gràcies de tot cor per la vostra confiança després de tants anys ja que aquest pròxim mes de Setembre serà el nostre 20è aniversari.

Thank you very much indeed.
Elisa Llinares Bosch

© 2011 Cambridge School | C/ Colom, 23 - 17600 Figueres | Tel. 972 677 028 | info@e-cambridgeschool.com | disseny: Visual Blanco